Meettechnicus CMM

Op zoek naar een afwisselende uitdaging in de meetkamer en daarbuiten? Zie jij jezelf werken in een internationaal bedrijf in de autoindustrie en wil jij jouw kennis inzetten voor de beste kwaliteit? Dan ben jij wellicht de kandidaat die wij zoeken voor deze functie! 

Als meettechnicus ben je verantwoordelijk voor het programmeren van de 3D CMM machine (Zeiss Prismo Ultra) en het uitvoeren van alle CMM metingen aan machineonderdelen, master/kalibers en eindproducten. Daarnaast ondersteun je collega’s bij projecten en afnames op meettechnisch gebied. Voornamelijk enkelstuks en kleine series. 

Wat hebben wij te bieden? 

Bij Van Dongen Engineering waarderen we onze medewerkers als geen ander. We laten dit zien door een uitstekend salaris, zeer goede arbeidsvoorwaarden en een grondig leerproces. Wij vinden het belangrijk dat je met goed gereedschap werkt in een prettige, schone en lichte werkomgeving. 

Je mag rekenen op een positieve en informele bedrijfscultuur waarin samenwerking centraal staat. Naast het werk vinden wij het ook belangrijk dat we samen plezier hebben. Samen met het team bieden we leuke uitstapjes en leuke activiteiten. 

Ben jij de collega die wij zoeken? 

Voor deze rol zoeken wij iemand die klant- en kwaliteitsgericht is, nauwkeurig en gestructureerd werkt en goed overzicht houdt. Verder vragen wij: 

  • Opleiding MBO+ of gelijkwaardig;  
  • Ervaring in 3D meettechniek – CMM (Zeiss Calypso) 
  • Beheersing van de Engelse en Duitse taal. 

Wie zijn wij? 

Van Dongen Engineering ontwikkelt en bouwt hightech meetoplossingen voor de productie van bewerkte onderdelen. Met meer dan twintig collega’s werken we dagelijks aan innovatieve oplossingen voor onze klanten in de automobielindustrie. 

Interesse? 

Heb je interesse? Stuur je cv en motivatie naar info@vandongenengineering.com, dan nemen wij z.s.m. contact met je op!