Advies

Advies

Door de jarenlange ervaring in productiemeettechniek binnen de auto-industrie zijn wij in staat om samen met u te komen tot de juiste meetoplossing. Van enkelstuks CMM meting in onze meetkamer tot volledig geautomatiseerde productiemeting. Afhankelijk van toleranties en productiemethode wordt de juiste meetstrategie bepaald.

Het bepalen van de juiste strategie

De juiste meetmethode kan optimaal bepaald worden door het proces goed te kennen. De kracht van meten is juist voorkomen van fouten, zodat er op tijd kan worden ingegrepen. Door op de juiste wijze uw proces zichtbaar te maken, krijgt u inzicht waar en wanneer u moet ingrijpen

Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste weg naar resultaat.

Is meten een kostenpost? Zéker niet, meten geeft inzicht en bespaart!

Meten is niet alleen het vaststellen van maten omdat de klant erom vraagt, maar het geeft juist inzicht in hoe stabiel een productieproces loopt en toont aan waar afwijkingen vandaan komen. Het voorkomen van fouten en grip op het proces geeft rust en straalt vertrouwen uit.

Om te zorgen dat het meten van producten maximaal bijdraagt aan de kwaliteitsbeheersing is van belang dat de oorzaak van afwijkingen en de gevolgen van afwijkingen goed in kaart worden gebracht.

Aansprakelijkheid

Het op de juiste manier archiveren en kunnen terugvinden van de meting die bij dát specifieke product hoort kan u veel ellende besparen. Indien elk product met een unieke identificatie wordt voorzien, kunnen de meetgegevens inclusief deze identificatie opgeslagen en teruggevonden worden. Zo bent u altijd ingedekt bij reclamaties. U weet bij wijzigingen exact welk product welke tekeningstand heeft gehad.

Wij adviseren welke manier van “direct part marking” het beste in uw proces past.

Data opslag

De meetsoftware van van Dongen engineering heeft vele mogelijkheden voor het opslaan van data. Wij adviseren u in het juiste formaat waarin uw data wordt opgeslagen, zodat u zonder problemen statistieken of productiegegevens kunt verwerken.

Ing. Gerhard van Meurs
Eigenaar/Advies/Verkoop

+31 493 - 490 234
Stuur een email

    Meer informatie

    Meer informatie. Hebt u meer informatie nodig over een specifiek product of onderwerp? Dan kunt u dit document invullen en ons uw vraag (vragen) toesturen. Wij danken u voor uw vertrouwen en helpen u graag bij het oplossen van uw taak.

    Lees in onze Privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.