Meetprogramma

Mogelijk heeft u geen capaciteit, of door omstandigheden niet de kennis in huis, om een meetprogramma te maken of aan te passen voor uw product.  Van Dongen Engineering kan u hierbij helpen, zowel vanuit ons kantoor in Someren als bij u op locatie.

Hoewel we veel op afstand/online kunnen voorbereiden, zal het meetprogramma vrijwel altijd in de werkelijke situatie geoptimaliseerd moeten worden. Denk hierbij aan de meetopstelling, tasterconfiguratie(s), afloop meetprogramma en instructie van de gebruikers. Om verstoring van het dagelijks werk op uw machine te minimaliseren, kan dit ook buiten de reguliere werktijden worden uitgevoerd.

Een andere mogelijkheid is dat wij het programma op uw machine met uw software komen maken. Dan is er geen twijfel over de werking op uw systeem en zijn de benodigde tasterconfiguraties zeker voorhanden. Om verstoring van het dagelijkse werk op uw machine te minimaliseren kan dit indien nodig ook buiten de normale werktijden.

Momenteel maken wij gebruik van Calypso versie 7.6.08 (2023), maar wij hebben tot en met versie 5.7.28 achter de hand. Eventuele comptabiliteitsproblemen kunnen wij daarmee voorkomen.

Voor wat betreft Faro CAM2 ligt het ietwat anders. Omdat wij namens Faro Benelux ook trainingen verzorgen, hebben wij met betrekking tot CAM2 altijd de meest recente software versie in gebruik.

Graag lichten wij de mogelijkheden aan u toe.