Behuizing meetapparatuur / meetstation

  Uitgevoerd werk

 • Afstanden
 • Evenwijdigheid
 • Positie
 • Elektronisch
 • Automatische meting

Behuizing meetapparatuur / meetstation, elektronische meettechniek

Meetstation voor behuizingen met elektronische meettechniek. Het onderdeel wordt op de oplegpositie geplaatst en tegen de eindaanslagen gedrukt. Door het lichtscherm te verlaten, wordt de meetprocedure automatisch gestart. Het component wordt in de meetpositie gebracht en tegen de referentiepunten gedrukt waarna de meettaster in positie gebracht worden. De statische meting vindt plaats en na de berekening worden de meetresultaten op het scherm weergegeven en opgeslagen op de computer. De tasters worden gereset en het onderdeel zakt af en kan weggenomen worden.

De kalibratie gebeurt handmatig via de instelmaster MIN. De kalibratietijd kan vrij worden ingesteld in de software. Na het verzoek wordt de instelmaster op de oplegpositie geplaatst, herkent het meetapparaat de instelmaster en wordt de kalibratiecyclus automatisch uitgevoerd. Na de verwijdering kan verder worden gemeten.

Meetapparaat behuizing

  Uitgevoerd werk

 • Afstanden
 • Handmatige meting
 • Meetklokken

Behuizing meetapparaat voor een snelle controle van het gietdeel met meetklokken.

Het onderdeel wordt op de oplegpositie geplaatst en tegen de eindaanslagen gedrukt. Door de handhendel (rechts of links) te draaien, wordt het onderdeel in de meetpositie tegen de referentiepunten gebracht. De gemeten waarden kunnen worden afgelezen van de afzonderlijke meetklokken. Na het terugdraaien wordt het onderdeel neergelaten voor verwijdering.

Het instellen en controleren van de meetapparatuur / meters wordt handmatig uitgevoerd via Einstellmeister MIN / MAX. De instelmaster wordt op de oplegpositie geplaatst en opgetild door de hendel in de meetpositie tegen de referentiepunten te draaien. De instellingen kunnen worden gecontroleerd of aangepast, nadat de verwijdering verder kan worden gemeten.

Van Dongen Engineering
Dorser 1, Someren
The Netherlands

+31 493 - 490 234
Stuur een email

  Meer informatie

  Meer informatie. Hebt u meer informatie nodig over een specifiek product of onderwerp? Dan kunt u dit document invullen en ons uw vraag (vragen) toesturen. Wij danken u voor uw vertrouwen en helpen u graag bij het oplossen van uw taak.

  Lees in onze Privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.