Technisch verkoper

Op zoek naar een afwisselende verkoopuitdaging in de automobielindustrie? Zie jij jezelf werken in een internationaal technisch bedrijf en wil jij jouw technische kennis delen met onze klanten in Europa en USA? Dan ben jij wellicht de kandidaat die wij zoeken voor deze functie!

In deze functie vertegenwoordig je Van Dongen Engineering op commercieel technisch gebied. Je onderhoudt actief contact met de klant om oplossingen te bieden voor (meet)technische vraagstukken en brengt hiervoor in overleg met de vakafdelingen offertes uit.

Wat hebben wij te bieden?

Bij Van Dongen Engineering waarderen we onze medewerkers als geen ander. We laten dit zien door een uitstekend salaris, zeer goede arbeidsvoorwaarden en een grondig leerproces.

Je mag rekenen op een positieve en informele bedrijfscultuur waarin samenwerking centraal staat. Naast het werk vinden wij het ook belangrijk dat we samen plezier hebben. Samen met het team bieden we leuke uitstapjes en leuke activiteiten.

Ben jij de collega die wij zoeken?

Voor deze rol zoeken wij een commercieel gedreven en resultaatgerichte teamspeler die:

  • technisch inzicht heeft en proactief is;
  • beschikt over het analytische vermogen mee te denken met onze klanten en technisch te informeren;
  • een commercieel technische opleiding op MBO+ niveau, of gelijkwaardig door opleiding en/of werkervaring;
  • zowel de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift beheerst.

Wie zijn wij?

Van Dongen Engineering ontwikkelt en bouwt hightech meetoplossingen voor de productie van bewerkte onderdelen. Met meer dan twintig collega’s werken we dagelijks aan innovatieve oplossingen voor onze klanten in de automobielindustrie.

Interesse?

Stuur je cv en motivatie naar info@vandongenengineering.com, dan nemen wij z.s.m. contact met je op!